[FOTO] Legrađani preokrenuli protiv Miklinovca, Četvrta HNL, Druga i Treća ŽNL odgođene

Vremenske neprilike ove godine definitivno nisu naklonjene nogometašima. Zbog snijega i leda odgađane su brojne utakmice u najvišem rangu natjecanja, a veliki su problemi i u nižim ligama.


Obilna kiša od petka pada u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske bila je razlog nove odgode početka natjecanja u Četvrtoj HNL Koprivnica-Bjelovar-Virovitica. Sve utakmice koje su se trebale igrati ovog vikenda, odgođene su za tjedan dana.

Tajnik Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Danijel Lončar potvrdio nam se da su odgođene i sve utakmice Druge i Treće županijske nogometne lige. U subotu su se trebale igrati utakmice Reke i Starigrada, Mladosti iz Sigeca i Prugovca te Viktorije i Mladosti iz Koprivničkih Bregi, ali zbog vodom prekrivenih terena uvjeti za igru jednostavno ne postoje.

Odigrana je jedna utakmica, i to u Prvoj županijskoj ligi. Graničar je u Legradu na teškom terenu dočekao Miklinovec, no odlučeno je da se ipak igra. Slavili su Legrađani rezultatom 2:1, a do pobjede su došli preokretom. Baričić je zabio za vodstvo Žute podmornice u prvom dijelu, no Graničar je izjednačio autogolom Kesera. Konačnih 2:1 postavio je Želimir Mešnjak u posljednjoj minuti nastavka susreta.

U nedjelju u 15 sati trebale bi se igrati ostale utakmice 14. kola, a odluka o (ne)odigravanju bit će donesena tijekom nedjelje.


PAROVI 14. KOLA: Koprivnički Ivanec: Sloga – Tomislav (SIŽ), Novigrad Podravski: Drava – Mladost-Molve, Peteranec: Panonija – Tomislav (D), Ferdinandovac: Ferdinandovac – Osvit, Ždala: Prekodravac – Bratstvo, Kalinovac: Kalinovac – Borac.

 

Snimio: Valentino Štefanek

Vezani članci

Najčitanije