Nakon mirnog Božića, policija na Štefanje zabilježila pet kaznenih djela

Nakon mirnog Božića koji je protekao bez zabilježenih kaznenih djela, Štefanje je ponudilo drugu sliku pa je u protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno pet kaznenih djela. Kako javljaju iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, jučer oko 11 sati, u Selnici Podravskoj nepoznati počinitelj je iz nezaključane kuće otuđio novčanik s novcem i dokumentima, oštetivši vlasnicu za nekoliko stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.


 

Teška krađa provaljivanjem dogodila se i između 21. i 26. prosinca, u Koprivnici u Ulici Fortunata Pintarića, gdje je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću, ispreturao stvari, ništa ne otuđivši. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

 

Jučer je zabilježena i prometna nesreća s materijalnom štetom u Legradu na raskrižju Ulice Petra Zrinskog gdje su se zbog oduzimanja prednosti prolaska sudarila  tri osobna automobila.


 

Zabilježeno je i djelo neovlaštenog posjedovanja droge pa je tako jučer u večernjim satima u Križevcima u Ulici Tadije Smičiklasa kod 22 – godišnjaka pronađeno 1,97 grama marihuane. Droga je oduzeta i protiv osumnjičenika će biti podnesen optužni prijedlog.

Vezani članci

Najčitanije