Potpisan Sporazum o sufinanciranju troškova tečajeva za buduće roditelje u ovoj godini

U prostorijama Županijske uprave u utorak, 20. veljače potpisan je Sporazum o sufinanciranju troškova tečajeva za buduće roditelje u 2024. godini.
Sporazum su potpisali župan Darko Koren i ravnatelj Opće bolnice Koprivnica Mato Devčić u prisutnosti zamjenika župana Ratimira Ljubića, pročelnice Ane Mušlek i pomoćnice ravnatelja za sestrinstvo i glavne sestre bolnice Ružice Evačić.
Sporazum se odnosi na razdoblje od potpisivanja do 31. prosinca 2024. godine, a njime će Županija osigurati sredstva za tečajeve za buduće roditelje s prebivalištem na području Koprivničko-križevačke županije.
Tečajevi su besplatni, organizirat će se u prostorijama Edukacijskog centra OB Koprivnica, provodit će ih stručne osobe koje će zainteresiranim polaznicima kroz predavanja približiti zdravstveno-preventivni rad, zdravstveni odgoj, vježbe, praktično će raditi s trudnicama, savjetovati ih te odgovoriti na pitanja polaznika s ciljem što bolje psihičke i fizičke pripreme za porod, boravak u rodilištu i njegu djeteta.


TERMINI TEČAJEVA 

4. – 7. ožujka
8. – 11. travnja
6. – 9. svibnja
10. – 13. lipnja
1. – 4. srpnja
2. – 5. rujna
7.– 10. listopada
4. – 7. studenog
2. – 5. prosinca

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u specijalističkoj ginekološkoj ambulanti Opće bolnice u Koprivnici.

Vezani članci

Najčitanije