Za Dan Komunalca građane i ove godine očekuju brojne pogodnosti i pokloni

  • Obilježava se 66. obljetnica Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac Koprivnica

Komunalac Koprivnica 26. travnja obilježava svoju 66. godišnjicu postojanja, a kao i svake godine, i ovog puta će simboličnim poklonima nagraditi korisnike svojih usluga.


U petak, 26. travnja, svi građani koji svoje račune plate na jednoj od blagajna Komunalca dobit će na poklon cvjetnu sadnicu.

Građane očekuju i brojne druge pogodnosti:

  • besplatno parkiranje na parkiralištima pod naplatom
  • besplatna maltarina za sve zakupce na tržnici koji će dobiti i vreću
    komposta DomKo
  • dva sata besplatnog kupanja na Bazenima Cerine, od 10 do 12 sati
  • degustacija zdravih smoothie napitka, hladno prešanih sokova i domaće zlevanke u objektu Smutek – domaći kutek od 10 do 12 sati

Obilježavanje Dana Komunalca započet će 22. travnja, sadnjom najveće šume hrane na Sveučilištu Sjever u povodu Dana planeta Zemlje u suradnji sa svjetskom organizacijom za zaštitu prirode WWF Adria i Gradom Koprivnica uz podršku partnera i prijatelja ovog događaja, grupacije Intesa Sanpaolo i Podravka grupe.

Na sadnji će sudjelovati više od 200 sudionika, a posadit će se 150 voćaka, kojima će društvo praviti 750 aromatičnih i drugih biljaka, a sve po principu permakulture.


U brojne aktivnosti u povodu 66. godišnjice uključeni su i učenici osnovnih i srednjih škola, vrtićarci te razne udruge građana, ali isto tako i poduzeća partneri s kojima Komunalac provodi razne projekte na temu održivosti i zaštite okoliša kako bi našim današnjim mladim generacijama bili primjer i nit vodilja za buduće aktivnosti.

Izvor: Komunalac
Izvor: Komunalac
Izvor: Komunalac
Izvor: Komunalac

Vezani članci

Najčitanije