[FOTO] Desetka Borca protiv Panonije, nova pobjeda Starigrada

U nedjelju su odigrane preostale utakmice 17. kola Prve koprivničko-križevačke županijske nogometne lige, a najviše su uživali gledatelji u Imbriovcu, gdje je vodeći Borac sa čak 10:1 svladao Panoniju iz Peteranca. Najbolji strijelac Prve ŽNL Ivan Vrkić za Borac je u tom susretu postigao sedam pogodaka.


Na ostalim terenima Ferdinandovac je slavio u Kalinovcu, legradski Graničar u Ždali, dok pogodaka nije bilo u Kunovcu u Molvama. Osvit je u Đelekovcu nadvisio Slogu.

U Drugoj ŽNL preporođeni Starigrad upisao je novu pobjedu, ovaj put je u koprivničkom prigradskom derbiju na domaćem terenu pobijedio Omladinac iz Herešina. U derbiju u Sigecu Mladost je sa 4:3 pobijedila Podravac iz Torčeca.

U Trećoj ŽNL vodeće Močile pobijedile su na domaćem terenu Dravu iz Podravskih Sesveta sa 4:0, dok je Gornja Rijeka s 3:2 pred svojim navijačima pobijedila Kalnik.

PRVA ŽNL, REZULTATI 17. KOLA: Osvit – Sloga 2:0, Tomislav (D) – Miklinovec 1:1, Prekodravac – Graničar (L) 1:2, Kalinovac – Ferdinandovac 0:1, Borac – Panonija 10:1, Bratstvo – Drava (NP) 0:0, Mladost-Molve – Tomislav-Radnik 0:0.


DRUGA ŽNL, REZULTATI 16. KOLA: Rudar (G) – Mladost (KB) 2:0, Fugaplast – Lipa 1:2, Hrvatski bojovnik – GOŠK 6:1, Reka – Prugovac 7:3, Starigrad – Omladinac 2:0, Mladost (S) – Podravec 4:3, Viktorija – Tehnika 2:1.

Vezani članci

Najčitanije