[FOTO] Župan ugostio uspješne članove Karate kluba Đurđevac

Članove Karate kluba Đurđevac predvođene njihovim predsjednikom Ivanom Jurčićem, danas, u srijedu, u prostorijama Županije ugostio je župan Darko Koren.


– Rado bismo vam pokazali naše medalje koje smo osvajali na svim natjecateljskim razinama, domaćim, balkanskim i na svjetskom kupu, ali to je zbog njihove količine gotovo nemoguće. Od našeg osnutka 2012. godine osvojili smo ih 1.200 – rekao je Jurčić.

Župan Koren izrazio je zadovoljstvo zbog uspjeha kojeg bilježi Karate klub jer sportski uspjesi su najbolji promotor županije.

– Možemo reći kako je ova godina obilježena sjajnim sportskim rezultatima i raduje nas što ste i vi dio te lijepe priče. Veseli nas vidjeti ovoliko mladih koji se od najranijih nogu usmjeravaju u sportski način života. Čestitam vam na svim uspjesima koje ste postigli i na trudu koji ulažete jer nije jednostavno voditi sportski klub. Želim vam još mnogo medalja i odličnih sportskih rezultata – čestitao je župan Koren, a čestitkama se pridružio i predsjednik županijske Zajednice sportova Stanislav Lovković.

Predsjednik Karate kluba Đurđevac istaknuo je da klub broji 40-ak članova i tri trenera.


– Relativno smo mlad Klub i prvenstveno ulažemo u one najmlađe, a to su nam klinci od 5 do 15 godina, koji su stvarno vrijedni, redoviti na treninzima i odlični učenici. Lijepo je vidjeti mladost u sportu, jer dosta djece većinu vremena provodi za računalom – riječi su Jurčića.

Istaknuo je da je ponosan na sve svoje članove, a što se tiče posljednjih uspjeha na 19. Balkanskom karate prvenstvu za kadete, Ema Juričić osvojila je zlato, Ema Čorba broncu, dok je Mateja Prevedan bila peta. Ema Juričić time ujedno izborila odlazak na europsko prvenstvo u Dansku, dok je Ivan Juričić bio treći na svjetskom kupu, drugi na državnom prvenstvu te drugi na balkanskom prvenstvu.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com