Pijana nasrnula sjekirom na policajca

Prava drama odvijala se jučer, u četvrtak, u đurđevačkom naselju Stiska gdje je spretnost spasila policajca od toga da bude zasječen sjekirom.


Sve je počelo oko 17 sati kad su prometni policajci nadzirali promet. U jednom trenutku signalizirali su 44-godišnjem vozaču mercedesa da se zaustavi, ali on je nastavio put prema kući potpuno ih ignorirajući.

Plavci su se dali u potjeru za njim i za svaki slučaj, doznajemo, pozvali su pojačanje. Krenuli su postupati prema prekršitelju tek kad se ovaj zaustavio u naselju Stiska. Pritom se okupio nemali broj mještana koji je stalno negodovao i iskazivao netrpeljivost prema policiji.

Budući da 44-godišnji prekršitelj nije bio kooperativan i sve vrijeme je vrijeđao službene osobe, na silu je vezan lisicama te je uguran u policijski automobil.

Kad se policija povlačila iz mjesta u kojem su bili vrijeđani i ponižavani, na zadnjeg od njih krenula je 45-godišnja supruga vozača. Ona se odnekud domogla sjekire kojom je zamahnula prema policajcu koji se na vrijeme izmaknuo i potom joj oduzeo hladno oružje.


Pomahnitala žena uhićena je te je protiv nje podnesena kaznena prijava.

Recimo za kraj da je alkotestiranje vozača pokazalo prisutnost 2,47 promila, a njegove supruge 1,87 promila alkohola.

Vezani članci

Najčitanije