Romana Pavliša i Ivan Grobenski nominirani za prestižnu nagradu Rock&Off

Koprivnički glazbenici Romana Pavliša (Anna Moor) i Ivan Grobenski nominirani su za nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off.


Anna Moor nominirana je za Pop&Off izvođača godine u jakoj konkurenciji sa Bad Daughter, Barbarom Munjas, BluVinil i J. R. Augustom.

Ivan Grobenski nominiran je u dvije kategorije, njegov hvaljeni album ‘Apocalipstick‘ natječe se za ‘Album godine‘, a pjesma ‘Community‘ za ‘Pjesmu godine’.

U konkurenciji za album godine nalaze se albumi: Barbara Munjas – “Right Place & Right Time”, Chui – “Zagreb – Berlin”, Edo Maajka – “Moćno”, Ether – “Bitke na makovim poljima”, Ivan Grobenski – “Apocalipstick”, J. R. August – “Still Waters” i St!llness – “Kocka je okrugla”.

U kategoriji ‘Pjesma godine’ nominirane su pjesme “Bite Your Tongue” Bad Daughter, “Nekad je bilo bolje” grupe Detour, “Trebaš li me” Eni Jurišić i Matije Cveka, “Život kao rijeka” Gorana Bareta, “Community” Ivana Grobenskog, “Don’t Call Me Baby” Mary May i “Evo me opet” Vojka V.


Spomenimo još da je album ‘Zagreb Berlin’ grupe Chui čiji je član Koprivničanac Vojkan Jocić također nominiran za album godine, a Chui za Jazz&Off Izvođača godine.

Između 2000 prijedloga pristiglih za nominacije, žiri sastavljen od 87 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija odabrao je konačne prijedloge, a zatim su i nominirali izvođače za koje smatraju da su obilježili proteklu godinu te zaslužili mjesto među najboljima na petoj dodjeli nagrade Rock&Off.

Dobitnici nagrada biti će proglašeni na svečanoj dodjeli 3. veljače u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Popis svih nominiranih u devet kategorija Nagrade Rock&Off možete saznati OVDJE.

 


 

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com