Tri prometne nesreće obilježile srijedu, najteža se dogodila na magistrali u Kalinovcu

U srijedu 20. travnja oko 6.25 sati, u Koprivnici u Potočnoj ulici 58-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 0,51 promil u smjeru Oružanske ulice. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je udario u betonski rubni kamen i prometni znak. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.


Druga nesreća u danu koja se dogodila bila je ona u Kalinovcu u Kolodvorskoj ulici. Tamo je 34-godšnji vozač upravljao Citroenom registarske oznake Republike Srbije u smjeru Đurđevca. Dolaskom do raskrižja prilikom skretanja ulijevo oduzeo je prednost prolaska BMW-u kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji vozač. Nakon sudara BMW je sletio van kolnika na travnatu površinu. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.

Nešto kasnije oko 15.35 sati, u Koprivnici 55-godišnja vozačica upravljala je Opelom u smjeru raskrižja s Križevačkom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska Toyoti kojom je upravljala 47-godišnja vozačica. Tom prilikom Opel je prednjom stranom udario u stražnji bočni dio Toyote. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com